Valikko Sulje

Monaco A Penkillä

7 250,00 

Nordpeis Monaco A Matala penkillä on linjakas takka, jonka kulmamallinen takkasydän ja jalustaan piilotetut ilma-aukot tekevät sen ilmeestä puhdaslinjaisen. Takkasydämen suurista laseista liekit näkyvät laajalle. Takka voidaan asentaa takaosastaan suoraan tulenarkaa seinää vasten eli se ei vaadi palomuuria mukana toimitettavan suojaseinän ansiosta.

 

 • Supermax IR-glass

  Optimoi paloprosessia ja takaa helpomman sytytyksen sekä vähemmän nokea laseihin, koska IR-lasit heijastavat tehokkaasti lämmön palotilaan

 • Hissiluukku

  Monaco A -sarjan takoissa on kulmamalliset takkasydämet ja hyvän tulinäkyvyyden antava ylellinen hissiluukku.

 • Sisäänrakennettu suojaseinä

  Monaco-sarjan takoissa on sisäänrakennettu suojaseinä, joten ne voidaan sijoittaa tulenarasta materiaalista valmistettua seinää vasten.

 • Tyylikäs

  Ilma-aukkojen piilottaminen jalustaan antaa Monaco-sarjan takoille suuria pintoja rikkomattoman ja tyylikkään rauhallisen ilmeen.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 

Korkeus: 1680 mm
Leveys: 1021 mm
Syvyys (mm): 730 mm
Hyötysuhde (%): 81 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 7
Polttopuiden enimmäispituus: 50 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 385

Pintavaihtoehdot

ShapeStone Light

Mitat

1680 x 985 x 684 mm