Valikko Sulje

Dahiana VFS

2 890,00 

Dahiana on 2021 vuoden uutuus! Se on kompaktin kokoinen, mutta siinä on erittäin suuri 30 kg pellettisäiliö! Kestävät ja tarvittaessa vaihdettavat tulipesän valurautaiset seinämät sekä polttomalja. Helppokäyttöinen iso ExtraFalme BLACK näyttöpaneeli. Sopii pienien isojenkin tilojen lämmittämiseen!

Helppokäyttöinen näyttöpaneeli ilmoittaa nykyisen takan mittaaman huonelämpötilan, ja lämpötilaa voidaan säätää helposti + ja – näppäimillä. Tehoalueella 1-5 voit säätää takan tuottamaa lämpötehoa helposti + ja – näppäimillä. Yksinkertainen ja helppo valikkorakenne. Rullaavat tekstit valikoissa. Takassa vakiona huonetermostaattianturi lyhyellä johdolla (pituus jatkettavissa)

Tuotteen vakio-ominaisuksiin kuuluu Glass Cleaning system, jossa ilmavirtaukset on suunniteltu pitämään takan tulipesän lasin mahdollisimman kauan puhtaana. Nopeussäätyvä savukaasumoottori mittaa jatkuvasti nopeutta. Pellettisäiliössä mekaaninen turvatermostaatti, joka pakkokatkaisee pelletinsyötön mikäli säiliön lämpötila nousee liian korkealle. Alipaineanturi tarkkailee hormin vetoa mittaamalla takan läpi virtaavaa ilmaa. Viikko-ohjelmoinnilla mahdollisuus asettaa takka syttymään ja sammumaan haluttuina aikoina. Automaattinen sytytys sytytysvastuksen avulla, paina takka käyntiin napista tai aseta haluttu huonelämpötila, jota takka noudattaa syttymällä ja sammumalla tarpeen mukaan.

 • Luukku, palotila ja polttomalja valurautaa
 • Lamelli ja tuubi lämmönvaihdin
 • Pois nostettava tuhkankeräysastia
 • Extra-tilava pellettisäiliön kapasiteetti +30 kg
 • Ylähuoneilmapuhallus kahdella puhaltimella, Comfort toiminnolla
 • Wide vision luukku
 • Erkonominen kahva
 • Hormiliitoksen sijainti: Takaa
 • Irrotettava tulipesän tausta tai kylkielementit (nouhoukseen)

EASY toiminto

Muuta helposti pelletinsyöttömäärää näyttöpaneelin EASY valikosta. Mikäli käyttämäsi pelletti on hienojakoista tai harvaa, voit asettaa valikosta toisen asetuksen ja takka säätää pelletin syötön määrää ja savukaasumoottorin imutehoa automaattisesti oikeaan suuntaan (katso kuva).

STAND-BY ja DELTA asetukset

Voit asettaa takkasi syttymään ja sammumaan haluamasi lämpötilan mukaan Stand-By toiminnolla. Delta arvolla voit valita syttyykö takkasi 0,5 °C – 5°C asteen tarkkuudella asetetusta huonelämpötilasta.

COMFORT toiminto

Aseta takka hiljaiseen tilaan yhdellä napin painalluksella

Black LCD näyttö

Helppokäyttöinen iso Black LCD näyttö

Wifi-Moduuli BLACK ja Total Control 2.0 applikaatio

Uusimman sukupolven takoissa kommunikaatiomahdollisuus TOTAL CONTROL 2.0 älypuhellinsovelluksen avulla, kun hankitaan lisävarusteena Black Wifi moduuli. Sovelluksen avulla voit ohjata takkaasi puhelimen avulla internetyhteyden kautta! Hanki sovellus Play kaupasta tai App Storesta

Takuu 2 vuotta (ei koske kuluvaa sytytysvastusta, eikä piirikorttia joka voi vaurioitua esim. nopeista perättäisistä sähkökatkoista)
Asennuksen jälkeen suosittelemme täyttämään ExtraFlame käyttöönottokaavakkeen jotta voimme taata parhaan mahdollisen käyttötuen.

 

 

Mitat (L x K x S): 525 x 1080 x 602 mm
Teho: 3 – 10 kW
Lämpöenergia yhdellä säiliölllä: 128 kWh
Lämmitysaika min/max): 13-42 h
Pellettisäiliön koko: 30 kg
Polttoaineen kulutus: 0,7 – 2,3 kg/h
Paino: 157 kg
Lämmitysala: 287 m³
Hormiliitos: 80 mm takaa
Paloilmaputken koko: 48 mm takaa
Kaukosäädin: Lisävaruste
Virrankulutus min/max: 20-90 W
Hyötysuhde: 90,2-91 %
CO päästöt: 0,009 %
Savukaasujen lämpötila maksimiteholla: 138,5 °C
Savukaasujen maksilämpötila ennen hätäkatkaisua: 250 °C
Suojaetäisyydet:
Taakse: 100 mm
Sivuille: 200 mm
Eteen: 800 mm

Käyttöohje: Kyllä, alkuperäisen ohjeen Suomi-käännös

Valmistajan alkuperäiset sivut: https://www.lanordica-extraflame.com/en/products/pellet-stoves/dahiana

Paino 90 kg (kilogramma)
Väri

Burgundy punainen, Norsunluu, Musta, Pronssi

Saatat myös pitää...

 • 75,00 

  Valkoinen taustavalaistu IR kaukosäädin

 • 290,00 

  Wifi-Moduuli BLACK ja Total Control applikaatio Uudemman sukupolven takkoihin kommunikaatiomahdollisuus TOTAL CONTROL älypuhellinsovelluksen avulla, kun hankitaan lisävarusteena Black Wifi moduuli. Sovelluksen avulla voit ohjata takkaasi…